Όροι χρήσης

Προσωπικά δεδομένα
Για να κάνετε μία αγορά από το bibelo.gr είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από μέρους σας των προσωπικών σας στοιχείων, της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (e mail),ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο και διεύθυνση.Εάν επιλέξετε να πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας.
Το bibelo.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία, δεδομένα και πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.
Το bibelo.gr δεν εχεί καμία ευθύνη για παράνομη επίθεση απο hackers που εχούν ως σκοπό τη κλοπή των προσωπικών στοιχείων σας.
Οι χρήστες που χρησιμοποιούν συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται καθώς στο σύστημα δεν αποθηκεύεται ο κωδικός CVV της κάρτας σας.

Διαθεσιμότητα και απόθεμα

Καθημερινά ενημερώνονται οι διαθεσιμότητες των προιόντων. Αν συμβεί για κάποιο λόγο να ξεπεράσει ο αριθμός των παραγγελιών τον αριθμό διαθεσιμότητας του αποθέματος κάποιου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή με email. Θα σας ανακοινώνουμε την ημερομηνία διαθεσιμότητας και αποστολής του προϊόντος.


Εγγύηση Ποιότητας και Κατασκευής
Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται προσεκτικά πριν αποσταλούν και είναι σε άρτια κατάσταση. Αν για κάποιο λόγο, στο προϊόν που παραλάβατε υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Ακύρωση Παραγγελίας
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την παραλάβετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.Τα τηλέφωνα θα τα βρείτε στην φόρμα επικοινωνίας. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας (που δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 15 ημέρες). Αν η ακύρωση γίνει όταν η παραγγελία σας βρίσκεται ήδη στον μεταφορέα τότε επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής προς τον πελάτη αλλά και προς την εταιρεία.

Επιστροφή Χρημάτων
Μετά την ακύρωση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email ή τηλεφωνικώς για να σας ενημερώσουμε. Σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την παραγγελία σας,(πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή πληρωμή με αντικαταβολή) θα σας γίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η επιστροφή των χρημάτων.
1. Σας επιστρέφουμε τα χρήματα στην πιστωτική σας κάρτα εντός 15 ημερών.
2. Στην περίπτωση της αντικαταβολής, μας δίνετε τηλεφωνικά ή με email ένα τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο να είστε δικαιούχος και σας επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 15 ημερών.

Επιστροφή Προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία bibelo.gr επιβαρύνουν εσάς. Θα πρέπει μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή από την εταιρεία μας εφόσον δεν έχει αποσφραγισθεί η συσκευασία του προϊόντος και συνοδεύεται από φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής ή από δελτίο αποστολής αν αφορά τιμολόγιο. Με την επιστροφή ενός προιόντος θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο ισόποσης αξίας.
Εάν η επιστροφή γίνει για λόγους που ευθύνεται η εταιρεία μας (π.χ. κατασκευαστικό πρόβλημα κ.λ.π.) τότε η αντικατάσταση του προϊόντος γίνεται με έξοδα δικά μας. Αν κρίνουμε ότι η ευθύνη είναι δική σας (π.χ. κακοποίηση προϊόντος) τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης,(π.χ. επιδιόρθωση).
Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας για την αντικατάσταση του με προϊόν ισόποσης αξίας. Σ' αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία μας και προς εσάς.

 

Εγγραφή στο Newsletter

χειροποίητα κοσμήματα,διακοσμητικά,κολιε, μενταγιόν,βραχιόλια,δαχτυλίδια,σκουλαρίκια, καρφίτσες,μπρελόκ,ανδρικά κοσμήματα, παιδικά κοσμήματα,καθρέπτες,κορνίζες, συρμάτινες φιγούρες,
είδη απο πηλό, πίνακες ζωγραφικής,λαμπάδες,γούρια, δέντρα της τύχης,συλλεκτικά προϊόντα..
;